Zeewolffilet met tomaten en paprika |
|
ingrediënten: |
|
|
- 600 gram zeewolffilet
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte wijn
- 4 tomaten
- 2 eetlepels tomatensap
- 1 takje tijm
- zout en peper
- 1 paprika
|
|
bereiding: |
|
|
Verdeel de zeewolffilet in vier stukken. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Giet de olijfolie en de witte wijn er over. Verwijder zaadjes en velletjes van de tomaten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Strooi ze over de zeewolffilets. Giet het tomatensap er over en leg het takje tijm tussen de vis. Bestrooi het geheel met peper en zout. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de paprika met een dunschiller. Verwijder zaadjes en zaadlijsten en snijd de paprika in dunne reepjes. Strooi deze over de visfilets. Dek de schotel af met aluminiumfolie. Zet de schotel, afhankelijk van de dikte, tien a twaalf minuten in de oven. Schep de filets op een bord en lepel het vocht en het garnituur er over. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|