laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 AARDAPPELSCHOTEL
  ingrediënten:
   


  • 1 kg. aardappelen
  • 2 eieren
  • 4 el. boter
  • 2 dl. zure room
  • peper en zout
  bereiding:
    Bereidingswijze

Kook de geschilde en gewassen aardappels
in water met wat zout
in 15 min. bijna gaar.
Giet af en laat afkoelen.
Beboter een ovenschaal met ruim boter.
Snij de aardappels in plakken en
schik ze dakpansgewijs in de schaal.
Klop de zure room en de eieren los
en breng op smaak met wat peper en zout.
Giet dit mengsel over de aardappels.
Laat het 15 min. verder garen
in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Eet smakelijk !!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats