laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkool gehaktschotel
  ingrediënten:
   


  • 1 grote bloemkool
  • 1 rode paprika
  • 400 gram gehakt
  • 30 gram boter
  • 2 uien
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel thijm
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 theelepel azijn
  • 1 theelepel bruine basterd suiker
  • 3 dl bouillon peper
  • 3 takjes bladselderij
  bereiding:
    Bloemkool schoonmaken in roosjes verdelen.
Paprika in blokjes snijden.
Ui in ringen snijden. Gehakt in de boter rul bakken.
Ui daarna meebakken. Vervolgens de paprika, oregano,
thijm, chilipoeder,
tomatenpuree, azijn, basterdsuiker en bouillon toevoegen.
Laat het 15 minuten smoren.
Voeg na 5-10 minuten de bloemkool roosjes toe.
Maak het af met peper en fijngesneden bladselderij.

Serveer met aardappelpuree of groene lint macaroni.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats