|
|
|
Roulet sucré |
|
ingrediënten: |
|
|
- Voor de Engelse room:
- 1 dl room,
- 1 dl melk,
- vanillesuiker,
- 2 eierdooiers,
- 30 g suiker
- 4 Pidy Roulets sucres,
- 3 dl slagroom
- 45 g poedersuiker
- Chocoladeschilfers
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding Engelse room:
Kook de melk met de room en vanillesuiker even op. Klop in een mengkom de eierdooiers met de suiker op tot een wit lint en giet er de kokende melk-room bij. Zet de pot terug op het vuur en blijf roerend de créme verwarmen tot ze bindt ( 85 C). Zeef de saus en koel ze af.
Warm de Pidy roulets sucrés in een op 200 C voorverwarmde oven op tot ze krokant zijn en laat ze afkoelen.
Klop de room met de poedersuiker op tot chantilly en vul er de roulets mee op.
Schik ze op bord en versier met vers fruit, de Engelse room en chocoladeschilfers. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|