laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rode Vruchtenpunch
  ingrediënten:
   

  • 1/2 l. water
  • het sap en de schil van 1 sinaasappel en 1 citroen
  • 1 dl. suikersiroop (sucre de canne)
  • 1 fles rode jonge fruitige wijn (bv. beaujolais)
  • 12 krieken
  • 12 aardbeien
  • 12 braambessen
  • 200 gr. frambozen
  • 150 gr. rode bessen
  • 150 gr. zwarte bessen
  bereiding:
    Laat het water, de citroen- en de sinaasappelschil, samen met de suikersiroop en het citroen- en sinaasappelsap, even opkoken en laat dan afkoelen.

Doe er de rode wijn bij en laat verder koelen in de koelkast.

Haal de pitten uit de krieken, snij de aardbeien in vier en meng ze met het overige fruit. Zeef er het rode wijn mengsel over en serveer in bowlglaasjes.

Voor 12 glazen
Bereidingsduur: 20 min.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats