laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ovenschotel met schol, courgette en rösti
  ingrediënten:
   

  • 400 g scholfilet
  • 2 tl viskruiden met zout
  • 500 g courgette
  • 1 tl Italiaanse keukenkruiden
  • zout
  • peper
  • 400 g rösti
  • 1 dl koffieroom of slankroom
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 225° C. Vis inwrijven met viskruiden. Courgette in plakjes snijden. Bestrooien met Italiaanse keukenkruiden. Achtereenvolgens in ovenschaal leggen: helft van courgette, helft van vis, 150 g rösti, rest van courgette, rest van vis en rest van rösti. De koffieroom erover schenken en in midden van oven in ong. 30 minuten gaar laten worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats