|
|
Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
Snijd de kipfilet in stukjes.
Haal de sugarsnaps af en was ze.
Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in smalle reepjes.
Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de stukjes kip 5 minuten. Schep de sugarsnaps en de paprikareepjes erdoor en roerbak nog 3 minuten. Schep de afgekoelde noedels erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (ca. 5 eetlepels) toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.
Schep de gewokte Sweet en Sour kip in diepe borden of kommen.
**TIP:**:
Voeg 1 uitgelekt blikje (225 g) ananasstukjes toe. |