|
|
|
Lever met rozijnensaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 250 g varkenslever
- 25 g boter
- 1/2 dl pompelmoessap
- 1/2 dl droge witte wijn
- 25 g rozijnen
- 2 cl koffieroom
- 50 g bloem
- Peper,
- zout
|
|
bereiding: |
|
|
Laat de rozijnen een half uur weken in warm water.
Snij de lever in plakjes.
Verhit de boter in een pan. Haal de leverplakjes door de bloem en bak ze snel bruin.
Roer eerst de rest van de bloem en daarna het pompelmoessap en de wijn door de gebakken lever.
Voeg rozijnen, koffieroom, zout en peper toe naar smaak.En laat alles 5 minuten zachtjes koken.
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|