laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lever met rozijnensaus
  ingrediënten:
   
  • 250 g varkenslever
  • 25 g boter
  • 1/2 dl pompelmoessap
  • 1/2 dl droge witte wijn
  • 25 g rozijnen
  • 2 cl koffieroom
  • 50 g bloem
  • Peper,
  • zout
  bereiding:
    Laat de rozijnen een half uur weken in warm water.
Snij de lever in plakjes.
Verhit de boter in een pan. Haal de leverplakjes door de bloem en bak ze snel bruin.
Roer eerst de rest van de bloem en daarna het pompelmoessap en de wijn door de gebakken lever.
Voeg rozijnen, koffieroom, zout en peper toe naar smaak.En laat alles 5 minuten zachtjes koken.

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats