laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rode vruchten tiramisu
  ingrediënten:
   

    250 g mascarpone
    1 1/2 dl magere yoghurt bosvruchten
    12 Brillant lange vingers, pak +/- 175 g
    8 el Coebergh bessen
    8 el extra jam vier vruchten
    kaneelpoeder
  bereiding:
    Klop de mascarpone met de yoghurt los.
Breek de lange vingers in stukjes en verdeel de helft over 4 coupes.
Druppel de helft van de Coebergh bessen erover en schep 1/3 deel van het mascarponemengsel erop.
Verdeel de jam er in een dun laagje over en vervolgens weer 1/3 deel van het mascarponemengsel.
Verdeel de rest van de lange vingers, de Coebergh bessen en het mascarponemengsel erover en bestuif met kaneelpoeder.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats