laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Slavink met gedroogde vruchten
  ingrediënten:
   

    2 1/2 el Bakken en Braden vloeibaar
    4 slavinken
    2 uien, in ringen
    1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet)
    100 g Pruneaux (gewelde pruimen zonder pit, Sun Dream)
    100 g abrikozen zonder pit (Sun Dream)
    50 g blanke rozijnen
  bereiding:
    Verhit het vloeibare bakvet en bak de slavinken op een halfhoog vuur rondom bruin aan.
Voeg de uien toe en bak ze 3 min. mee. Schenk de bouillon erbij en voeg de pruimen, de abrikozen en de rozijnen toe.
Breng alles aan de kook en laat het vlees op een laag vuur in 15 min. gaar worden.
Serveer de slavinken met het gedroogde fruit. Lekker met couscous en gekookte worteltjes met citroenrasp en gember.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats