laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spiesen met zeewolf en chorizo :
  ingrediënten:
   

  • 4 barbecue-spiezen 600 g zeewolffilet in 24 stukjes
  • 10 plakjes chorizo, gehalveerd
  • 20 blaadjes verse salie
  • zout
  • (olijf-)olie
  bereiding:
    Rijg de stukjes vis, de halve plakjes chorizo en de blaadjes salie aan de spiezen
Bestrooi de spiezen met een beetje zout en bestrijk ze met olijfolie
Bestrijk ook het grillrooster met wat olie
Laat de spiezen op een hete barbecue in circa 6 minuten gaar worden (keer ze na 3 min.).
Serveertips:
Heel eenvoudig maar boordevol vakantie-smaken. Eet er een pittige rijstsalade bij of pasta met verse knoflook en olijfolie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats