laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tongfilets met witte wijn saus
  ingrediënten:
   
  • 500gr tongfilets,
  • 20gr boter,
  • 1/3 glas droge witte wijn,
  • 1 sjalot,
  • 1 theelepel tijm,
  • 2 blaadjes basilicum,
  • 1 teentje knoflook,
  • 1 takje peterselie fijngehakt,
  • zout en versgemalen peper.
  bereiding:
    - Hak de sjalot,het teentje knoflook,de peterselie en de basilicum fijn.
- Zet de oven aan op 190 graden.

- Beboter een vuurvaste schaal.Verdeel de gahakte sjalot,de peterselie,de knoflook,de tijm en de basilicum over de bodem en schik er de visfilets op.Bestooi met wat peper en zout.Giet de witte wijn voorzichtig over de vis.
- Dek af met aluminiumfolie en zet 15 min: in de oven.
- Schik dan de filets op een verwarmde schaal en houd ze nog even warm in de oven.
- Giet het restant van het vocht uit de schotel in een pannetje,roer er boter door en verwarm op een hoog vuur.Schep deze saus over de visfilets.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats