laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Witloofhapje met surimi en mascarpone
  ingrediënten:
   
  • 4 stronken witloof
  • 4 sneden gerookte zalm
  • 125 gr geraspte surimi
  • 200 gr mascarpone[*4 dl room
  • 1 blokje visbouillon
  • 1 glas witte wijn
  • bindmiddel
  • 4 el verse kervelblaadjes
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200°C, reinig het witloof en kook het beetgaar in een bodempje water. Verwarm de wijn op een laag vuurtje en smelt er het bouillonblokje in, voeg er de room en de mascarpone aan toe en roer stevig om, bind indien nodig met bindmiddel en schep er de surimi onder. Knijp het overtollige vocht uit de witloofstronken en rol ze elk in een plak gerookte zalm. Schik de rolletjes in een ovenschaal, overgiet met de saus en plaats 30à 40 minuten in de oven. Bestrooi met de kervel en dien op als voorgerecht.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats