|
|
|
Eendenborst met pasta |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 mooie eendenborsten
- pasta naar keuze
- ? rode, gele en groene paprika
- olijfolie
- gevogeltebouillon
- honing
- bieslook
|
|
bereiding: |
|
|
Pasta beetgaar koken en verfrissen onder stromend water
De paprika's schillen en aanstoven in olijfolie (zachtjes onder deksel)
De pasta toevoegen en eventueel wat bijkruiden
De eendenborsten met het eendenvet eraan rosé bakken in een anti-kleefpan zonder vetstof of olie (eerst de vetzijde)
Het vet wegsnijden en de filets in dunne plakjes snijden
De gevogeltebouillon in de braadpan gieten, lichtjes inkoken en de honing toevoegen, eventueel wat bijkruiden
Afwerking
Bovenaan het bord de pastamengeling schikken
Hiertegen in waaiervorm de eendeborst
Oversausen
Afwerken met enkele sprietjes bieslook |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|