laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kervelsaus
  ingrediënten:
   
  • 1/2 ui
  • 2 eetlepel boter
  • 2 blaadje laurier
  • Een snuf tijm
  • Een snuf basilicum
  • 4 eetlepels tarwemeel
  • 3 dl water
  • 1 bosje kervel
  • Zout
  • 4 eetlepels room of melk
  bereiding:
    - Snipper de ui
- Verwarm de boter en voeg de ui, laurier, tijm en basilicum toe
- Roer het meel met het water tot een glad papje en giet dit bij de ui
Laat het al roerend aan de kook komen en laat even doorkoken tot de saus is gebonden
- Breng de saus verder op smaak met zout en wat room of melk
- Was en hak de kervel en roer die op het laatste moment door de saus
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats