laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Sinaasappel Cindy
  ingrediënten:
   
  • 4 flinke sinaasappels [color=blue:00d8d4dade]
  • **VOOR DE ABRIKOZENSAUS:[/color:00d8d4dade]
  • 100 g abrikozenjam
  • 2 cl apricot brandy en 2 cl rum
  • VERDER:
  • 40 g gember (heel kleien gesneden)
  • 250 g chocoladeijs
  • 1/8 l room
  • 1 pakje vanillesuiker
  bereiding:
    - De sinaasappels goed afwassen -snij van elke sinaas 1/4 deel af -haal het vruchtenvlees eruit en snij het in stukjes en zorg dat er geen velletjes inzitten -plaats de uitgeholde sinaasappels in de koelkast


- Meng de abrikozenjam met de brandy en de rum
- Schep de stukjes sinaasappel erdoor
- Verdeel het chocolade ijs over de 4 uitgeholde sinaasappels
- Strooi de gember stukjes erover
- Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en vul de slagroomspuit hiermee
- Begiet elke sinaasappel met de abrikozenjam en spuit er een toef slagroom op
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats