laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkenskarbonade met honing-tijmsaus
  ingrediënten:
   
  • 4 varkenshaaskarbonades van circa 150 gram
  • 3-4eetlepels vleesjus
  • 1/2 liter rode wijn
  • 2 fijngesneden sjalotjes
  • 3 eetlepels heldere honing
  • 1 eetlepel tijmblaadjes
  bereiding:
    - Snijd de sjalotjes fijn en maak eerst de saus door de sjalotjes met de wijn tot de helft te laten inkoken.
- Voeg de honing, de vleesjus en de tijm toe en laat circa 3 minuten doorkoken.
- Rooster de karbonades op de grill of in de grillpan en serveer deze met de saus. Serveer hierbij een frisse salade en rösti.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats