laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomatensoep
  ingrediënten:
   
  • 20 gr vetstof
  • 1 ui
  • wit van een prei
  • een beetje selder
  • 1 wortel
  • 2 tomaten
  • 1/2 l water
  • peper en zout
  • 1 bouillonblokje
  • 1 aardappel
  bereiding:
    - De groenten reinigen, wassen en versnijden.
- De vetstof laten smelten.
- De fijngesneden groenten toevoegen en stoven.
- Water, kruiden en bouillonblokje toevoegen en 20 minuten laten koken.
- De soep mixen.
- Laten doorkoken en op smaak brengen.
- Eventueel versieren met gehakte peterselie.

[b:340020ee9f]Opmerking:[/b:340020ee9f]
- Je kan ook gebruik maken van diepvriestomaten of tomatenpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats