|
|
|
Paddestoelenpotje |
|
ingrediënten: |
|
|
- 150 gr. paddestoelenmelange,
- 1 eetlepel boter of margarine,
- versgemalen peper,
- 3/4 dl. room,
- 2 eetlepels (verse geraspte) parmezaanse kaas,
- 1/2 zakje rocket slamelange (a 75 gr.),
- 2 sneetjes pain de campagne
|
|
bereiding: |
|
|
- Grill voorverwarmen hoogste stand Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier eventueel paddestoelen halveren.
- Ovenschaal invetten.
- In koekenpan boter verhitten en paddenstoelen ca. 5 min. al omscheppend bakken.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Room toevoegen en mengsel verwarmen.
- Paddestoelenmengsel in ovenschaal scheppen.
- Brood en Sla apart erbij serveren |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|