laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Engelse trifle
  ingrediënten:
   
  • 1/2 cake
  • 1 klein blikje ananasstukjes
  • 1 blikje of potje kersen (zonder pit)
  • 2 bananen
  • 2 rijpe peren
  • 1 zoete appel
  • 2 kiwi's
  • 1/4 l room
  • 2 eetl. suiker
  • 1/2 l yoghurt
  • 1 l vanillevla
  • 4 eetl. aardbeienjam
  bereiding:
    - Snijd de cake in plakjes.
- Laat de ananas en kersen uitlekken.
- Snijd de gepelde banaan in plakjes.
- Schil de peren en appel.
- Snijd de vruchten in vieren en verwijder de klokhuizen.
- Snijd de peren en appel in stukjes. Schil de kiwi's en snijd ze in plakjes.
- Klop de room met de suiker lobbig.

- Roer de yoghurt door de vla.
- Bestrijk de plakjes cake met een dun laagje jam.
- Leg deze plakjes op de bodem van een hoogte en wijde glazen schaal.
- Leg de plakjes cake op de bodem. Leg hier alle stukjes fruit, behalve de kiwi-plakjes, bovenop.
- Giet de vlayoghurt op het fruit.
- Bestrijk de bovenkant met slagroom. Garneer met plakjes kiwi.
TIP:
- Bedruppel de plakjes cake met wat rum.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats