laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vis in pikante tomatensaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
  • 1 rode Spaanse peper
  • 2 tomaten
  • 2 EL sesamolie
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 EL azijn
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 250 g gefileerde vis (bijv. schol-, baars-, kabeljauwfilet)
  bereiding:
    - De Spaanse peper ontpitten en fijnhakken. De tomaten met kokend water overgieten, vel en kroontjes verwijderen, en ze in dobbelsteentjes snijden.
- In een pan de olie verhitten en hierin de ui fruiten. Tomaten, azijn en Spaanse peper toevoegen en alles op smaak brengen met zout en peper. De saus ongeveer 5 minuten laten inkoken.
- De vis toevoegen, met de saus bedekken en in 10 tot 15 minuten gaar laten worden.

- Serveren met gestoomde rijst
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats