|
|
|
Vis in pikante tomatensaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:- 1 rode Spaanse peper
- 2 tomaten
- 2 EL sesamolie
- 1 fijngehakte ui
- 1 EL azijn
- zout
- versgemalen zwarte peper
- 250 g gefileerde vis (bijv. schol-, baars-, kabeljauwfilet)
|
|
bereiding: |
|
|
- De Spaanse peper ontpitten en fijnhakken. De tomaten met kokend water overgieten, vel en kroontjes verwijderen, en ze in dobbelsteentjes snijden.
- In een pan de olie verhitten en hierin de ui fruiten. Tomaten, azijn en Spaanse peper toevoegen en alles op smaak brengen met zout en peper. De saus ongeveer 5 minuten laten inkoken.
- De vis toevoegen, met de saus bedekken en in 10 tot 15 minuten gaar laten worden.
- Serveren met gestoomde rijst |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|