| Paddestoelensalade met geitenkaas en druiven | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | 1krop eikenbladsla300 gr oesterzwammen en champignons3 sjalotjes2 el olijfolie200 gr geitenkaas200 gr blauwe en witte druiven12 zwarte olijven2 el gehakte peterselie of bieslook[color=blue:327ab8e014]**Dressing[/color:327ab8e014]5 el olijfolie2 el citroensap1 el honingzout en versgemalen peper
 | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | - Was de sla en laat deze goed uitlekken - Borstel de paddestoelen en snijd ze in reepjes of plakjes.
 - Pel de sjalotjes en snipper ze.
 - Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paddestoelen met de sjalotjes.
 - Meng de ingredi?nten voor de dressing.
 - Schik het paddestoelmengsel op de eikenbladsla, giet de dressing erover.
 - Snij de geitenkaas in plakjes of blokjes, garneer de salade met de geitenkaas, de druiven en de olijven en bestrooi de salade met peterselie of bieslook.
 | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |