laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Paddestoelensalade met geitenkaas en druiven
  ingrediënten:
   
  • 1krop eikenbladsla
  • 300 gr oesterzwammen en champignons
  • 3 sjalotjes
  • 2 el olijfolie
  • 200 gr geitenkaas
  • 200 gr blauwe en witte druiven
  • 12 zwarte olijven
  • 2 el gehakte peterselie of bieslook[color=blue:327ab8e014]
  • **Dressing[/color:327ab8e014]
    • 5 el olijfolie
    • 2 el citroensap
    • 1 el honing
    • zout en versgemalen peper
  bereiding:
    - Was de sla en laat deze goed uitlekken
- Borstel de paddestoelen en snijd ze in reepjes of plakjes.
- Pel de sjalotjes en snipper ze.
- Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paddestoelen met de sjalotjes.
- Meng de ingredi?nten voor de dressing.
- Schik het paddestoelmengsel op de eikenbladsla, giet de dressing erover.
- Snij de geitenkaas in plakjes of blokjes, garneer de salade met de geitenkaas, de druiven en de olijven en bestrooi de salade met peterselie of bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats