|
|
|
Kalkoenwit met lentekrans |
|
ingrediënten: |
|
|
- 500 gr rijst
- 600 gr fijn gehakt kalkoenwit
- olijfolie
- peper en zout
- curry
- bieslook
- 100 gr peulerwten
- 12 asperges
- 3 jonge raapjes
- 150 gr verse erwtjes
- 12 jonge worteltjes
- 1,5 dl kippenbouillon
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de rijst volgens de instructies op de doos.
- Bak de kalkoen 3 minuten in dampend hete olie, breng op smaak met peper en zout en curry. Laat 2 minutjes verder bakken en voeg dan de kippenbouillon toe, en 2 minuten laten inkoken.
- Voeg de verschillende groenten toe, die u de dag voordien gestoomd hebt en laat nog alles 3 minuten doorkoken.
- Schik de rijst in een kroon, leg de kalkoen in het midden, samen met de groenten. Garneer op basis van de kleuren van de verschillende groenten.
- Bestrooi met de versnipperde bieslook. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|