laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gestoofde winteraardappelen
  ingrediënten:
   
  • 4 eetlepels olie
  • 3 tenen knoflook (uit de pers)
  • 2cm vers gehakte gemberwortel
  • 1 th lepel komijnzaad (geplet)
  • 1 eetlepel koreanderzaad (geplet)
  • 1 th lepel mosterdzaad [*700 g aardappelen (in stukjes)
  • 175 g rode linzen
  • 250 g zilveruitjes
  • 2 stengels gehakte bleekselderij
  • 200 g selderijstengels (in reepjes)
  • 250 g wortels (in reepjes)
  • 1 liter groentebouillon
  • 200 g champignons (gehalveerd)
  bereiding:
    - Verhit de olie en fruit de knoflook, gember en de andere kruiden
- Roer de aardappelen,linzen,uitjes,selderij en wortelen erdoor en laat onder af en toe roeren 5 min zachtjes bakken
- Giet de bouillon erbij en breng aan de kook
- Afschuimen en nog 15 min laten sudderen
- Voeg dan de champignons, zout en peper bij en laat 15 à 20 min stoven
- Warm serveren met wat stokbrood erbij
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats