|
|
|
Tagliatelle met broccoli, kastanjechampignons en f |
|
ingrediënten: |
|
|
- 500 gr tagliatelle
- 300 gr broccoli
- 200 gr kastanjechampignons
- 50 gr ansjovisfilet
- 3 el olijfolie
- 2 teentjes look
- 200 gr feta
- versgemalen zwarte peper
- peterselie
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de pasta beetgaar, verdeel intussen de broccoli in roosjes, kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
- Borstel de kastanjechampignons en snijd ze in plakjes.
- Laat de anjovis uitlekken en hak deze fijn, verhit de olijfolie en roerbak hierin de broccolie, de kastanjechampignons, de anjovis en de 2 geperste teentjes look,voeg de versgemalen zwarte peper toe.
- Schep de tagliatelle en de in blokjes gesneden feta erdoor.
- Serveer dit gerecht bestrooid met versgehakte peterselie
- Lekker met een frisse groene salade.
TIP:
- Voeg in plaats van anjovis gehalveerde olijven toe.
- Bestrooi het gerecht met pijnboompitten die licht geroosterd zijn in een droge koekenpan. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|