laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmhaasje met dille
  ingrediënten:
   
  • 800 g zalmhaasje
  • 1 grote ui
  • 4 takjes dille
  • 25 g boter
  • 2 eetlepels olie
  • 300 ml vloeibare room
  • 1 koffielepel bloem
  • het sap van 1/2 citroen
  • peper en zout
  bereiding:
    - Verwarm de oven voor op 180°C.
- Leg de zalm in een ingeoliede ovenschotel en laat hem 15 à 20 minuten in de oven bakken.
- Hak de ui fijn, fruit hem in de boter, bestrooi met bloem. Meng de room en het citroensap. Kruid met peper en zout en laat 5 à 10 minuten stoven op een zacht vuurtje.
- Hak de dille en voeg deze bij de hete saus wanneer u ze opdient.
- Geef er gekookte aardappeltjes bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats