laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Drie keer vruchtenmousse
  ingrediënten:
   
  • 100 gram aardbeien
  • 100 gram mango
  • 100 gram kiwi
  • 3 theelepels limoensap
  • 1,5 dl slagroom
  • 30 tot 50 gram poedersuiker
  bereiding:
    - Pureer de vruchten alle drie apart. Wrijf de purees door een zeef en schep door elke puree 1 theelepel limoensap.
- Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en spatel door elke vruchtenpuree 1/3 van de slagroom.
- Laat de mousses minsten 1 uur opstijven in de koelkast.
- Serveer per persoon een bolletje van elke mousse in een schaaltje. Mmmm...!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats