Gevulde paprika' s met spinazie en geitenkaas |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 grote rode papriks' s
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 bakje kastanjechampignons
- 1/2 pak diepvries spinazie
- 1 ons zachte geitenkaas
- 1 el pijnboompitten
- olijfolie
- 1 tl tijm
- mespunt nootmuskaat
- zout en peper
- geraspte kaas
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
De paprika' s schoonmaken en halveren. De spinazie laten ontdooien in het vergiet. Ui en knoflook snipperen. Snijd de champignons in plakjes.
Bereiding:
Blancheer de paprikahelften ca. 2 min in kokend water. Uit laten lekken. Verhit de olie en bak de ui een paar minuten. Voeg de knoflook en de champignons toe en roerbak het geheel ca. 5 min. Voeg de uitgelekte spinazie toe en roer het goed door. Snijd de kaas in stukjes en roer het door het spinazie-mengsel met de tijm, nootmuskaat, zout, peper en de pijnboompitten. Vet een ovenschaal in met olie. Leg hierin de paprika-helften en vul ze met het spinazie mengsel. Bestrooien met geraspte kaas. Ca. 20 min. in de oven op 200 graden.
Serveertips
Lekker met macaroni of rijst |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |