laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aspergesoep met tongreepjes
  ingrediënten:
   
  • 1 aardappel
  • 1 ajuin
  • 1 prei
  • 2 liter kippenbouillon of visbouillon
  • 2 botten witte asperges
  • 4 eetlepels geklopte room
  • 2 schijfjes Gandaham
  • 8 tongfilets
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • bakken en braden
  • bieslook
  • 2 groene asperges
  bereiding:
    - Stoof de aardappel, prei en ajuin aan in bakken en braden
- Schil de asperges en snij ze fijn, spaar de topjes en stoof de rest mee aan
- Bevochtig met de bouillon en laat 30 minuten koken
- Mix de soep
- Laat de topjes en de stukjes groene asperges nu meekoken in de soep
- Snij de tong in fijne reepjes en pocheer ze in de soep
- Meng de julienne van Gandaham met de room
- Serveer de soep met in het midden een lepel room, overstrooi met bieslook
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats