laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Italiaanse kastanjepuree met slagroom
  ingrediënten:
   
  • 450 gr. kastanjepuree
  • 50 gr. chocolade, pure
  • 25 gr. basterdsuiker, witte
  • 1 dl. melk
  • 1.2 dl. slagroom
  • 1 el. poedersuiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  bereiding:
    - Doe de kastanjepuree, vanillesuiker en basterdsuiker in de keukenmachine en meng er zoveel melk door dat het een smeuige puree wordt.
- Verdeel de puree over de bordjes. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker.
- Doe de room over in de spuitzak en garneer de bergjes kastanjepuree met toefjes slagroom.
- Schaaf de chocolade tot krullen over de bergjes kastanjepuree met slagroom.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats