laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Waterzooi van schelvis
  ingrediënten:
   

    4 schelvisfilets van elk 250 g
    2 tot 3 sjalotten
    2 dl witte wijn
    2 dl visfumet
    peper en zout
    het sap van 1/2 citroen
    3 dl verse room
    100 g fijngesneden groenten (worteltjes, selder, prei)
    1 eetlepel gehakte bieslook
  bereiding:
    De filets koken met de sjalotten, de witte wijn, de visbouillon, peper en zout, en citroensap. De filets apart warm houden.
Het kooknat tot de helft laten inkoken.
De verse room toevoegen en laten indikken tot roomsaus. De fijngesneden groenten in hete boter laten sudderen en bij de saus voegen.
De filets op een warme schotel schikken, overgieten met de saus en bestrooien met bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats