laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chinese Kool Wokschotel met Komkommer
  ingrediënten:
   

    olie (zonnebloem of olijf)
    2 uien
    teentje knoflook
    2 theel mosterd
    1/2 Chinese kool
    2 el. tomatenpuree
    15 gr verse dille
    1/2 komkommer
    zout en peper
  bereiding:
    Verhit de olie in een wok. Fruit de uien en knoflook in de olie en voeg de mosterd toe. Dan de gesneden Chinese kool toevoegen en roerbakken tot de kool wat geslonken is.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
tomatenpuree erbij, warm laten worden en dan direct de pan van het vuur halen.
Rasp de komkommer en voeg het samen met de gesneden dille toe.
Laat de wok nog twee minuten met de deksel erop staan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats