|
|
|
Tagliatelle met gerookte zalm |
|
ingrediënten: |
|
|
- 400 g tagliatelle
- 300 g gerookte zalm
- 25 cl room
- 1 kopje fijngehakte groene kruiden: dille, peterselie, kervel, dragon en bieslook
- peper
|
|
bereiding: |
|
|
- Snij de gerookte zalm in reepjes.
- Breng water aan de kook met wat zout en olie voor de pasta. Kook de tagliatelle al dente aan de hand van de aanwijzingen op de verpakking.
- Warm ondertussen in een steelpannetje de room op met de fijngehakte kruiden.Voeg met gulle hand peper toe.
- Meng vlak voor het opdienen de gerookte zalm door de room (opgelet, hij mag niet worden gekookt!). Breng verder op smaak. (Door de zalm zult u wellicht geen zout meer hoeven toe te voegen).
- Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde borden overgiet met de saus. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|