laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met gerookte zalm
  ingrediënten:
   
  • 400 g tagliatelle
  • 300 g gerookte zalm
  • 25 cl room
  • 1 kopje fijngehakte groene kruiden: dille, peterselie, kervel, dragon en bieslook
  • peper
  bereiding:
    - Snij de gerookte zalm in reepjes.
- Breng water aan de kook met wat zout en olie voor de pasta. Kook de tagliatelle al dente aan de hand van de aanwijzingen op de verpakking.
- Warm ondertussen in een steelpannetje de room op met de fijngehakte kruiden.Voeg met gulle hand peper toe.
- Meng vlak voor het opdienen de gerookte zalm door de room (opgelet, hij mag niet worden gekookt!). Breng verder op smaak. (Door de zalm zult u wellicht geen zout meer hoeven toe te voegen).
- Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde borden overgiet met de saus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats