laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met wilde champignons en geitenkaas
  ingrediënten:
   
  • 400 gr pasta
  • 200 gr wilde champignons
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • 2 dl room
  • 1 dl sherry
  • 1 gehakte sjalot
  • 2 gehakte teentjes look
  • 4 blaadjes salie
  • boter
  • 4 sneetjes geitenkaas
  bereiding:
    - Kook de pasta al dente en spoel ze onder koud stromend water
- Stoof de gehakte look en sjalot aan in wat solo en voeg er de gewassen champignons aan toe
- Voeg er de sherry en de room aan toe en de salie
- Warm de pasta op in de saus
- Serveer en leg een schijfje geitenkaas over de pasta
- Overstrooi met bieslook
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats