|
|
|
Bananen a la belle Hélene |
|
ingrediënten: |
|
|
- een banaan, schoongewassen met azijnwater
- een lepel suiker
- een lepel rum
- boter
- eenpersoonsvormpjes of een grote ovenschaal
|
|
bereiding: |
|
|
- Bananen afdrogen en er met een scherp mes over de gehele lengte een stuk van de schil afhalen. Voorzichtig, de schil moet heel blijven.
- Het vruchtvlees eruit halen en met een vork grof pletten, de suiker en rum toevoegen en de massa in de schil doen.
- Afdekken en een uur in de koelkast zetten. Intussen passende schaaltjes beboteren. De bananen in de schaaltjes doen, evt. een BEETJE beschuitkruim erover strooien en 10 min. in oven van ongeveer 150 gr. zetten.
- Slagroom erbij geven, de bananen worden gloeiend heet opgediend. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|