laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 gevulde tomaten met gehakt:
  ingrediënten:
   

  • 300 g gehakt
  • 8 tomaten
  • 1 ei
  • 1 lepel paneermeel
  • 1 kleine ajuin
  • een mespuntje muskaatnoot
  • 100 g gruyere
  bereiding:
    de ajuin schoonmaken en fijnsnijden
- het gehakt bewerken met 1 ei, paneermeel, fijngesneden ajuin en muskaatnoot
de tomaten wassen
- van elke tomaat het dekseltje afsnijden
- haal de tomaten met een lepel uit
- de tomaten vullen met het bereide gehakt
de tomaten in een vuurvaste schotel leggen en bestrooien met gemalen gruyere
- in een voorverwarmde oven 30 minuten laten bakken (stand 8 of ongeveer 200?)
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats