laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Parelhoenfilet met ronde worteltjes en rozijnen
  ingrediënten:
   
  • 4 parelhoenfilets
  • 250 g ronde worteltjes (kant-en-klaar in supermarkt)
  • 2 eetl. boter
  • 1 eetl. olie
  • 4 eetl. gewelde rozijnen
  • 1 bekertje room
  bereiding:
    - Bewaar de parelhoenfilets tot gebruik in de koelkast.
- Kook de worteltjes op de bekende wijze gaar en laat ze uitlekken.
- Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de filets rondom bruin.
- Reken 5 minuten per kant en neem ze dan uit de pan.
- Houd ze warm in een stukje aluminiumfolie.
- Voeg de worteltjes met de rozijnen toe aan de bakboter.
- Roer de room erdoor en leg de filets nog even terug.
- Lekker met gekookte of gepofte aardappelen en tutti frutti.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats