Kalkoenstukjes met camembertsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 500 gr verse tagliatelle
- 800 gr kalkoenfilet
- 180 gr camembert light zonder korst.
- 10 cl light room 8% v.g.
- 1 el gehakte bieslook
- zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de tagliatelle gedurende 3 tot 4 minuten in licht gezouten kokend water.
- Snij het vlees in stukjes en bak ze 10 minuten bruin aan in een pan met een WW bakvel. Laat de tagliatelle uitlekken.
- Laat intussen de camembert op een zacht vuurtje smelten in een pannetje en giet er onder voortdurend roerend e room bij tot er een gladde saus ontstaat.
- Leg de tagliatelle en de kalkoenstukjes op een schotel en giet er de saus over. Bestrooi met de gehakte bieslook en dien onmiddelijk op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|