laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoenstukjes met camembertsaus
  ingrediënten:
   
  • 500 gr verse tagliatelle
  • 800 gr kalkoenfilet
  • 180 gr camembert light zonder korst.
  • 10 cl light room 8% v.g.
  • 1 el gehakte bieslook
  • zout
  bereiding:
    - Kook de tagliatelle gedurende 3 tot 4 minuten in licht gezouten kokend water.
- Snij het vlees in stukjes en bak ze 10 minuten bruin aan in een pan met een WW bakvel. Laat de tagliatelle uitlekken.
- Laat intussen de camembert op een zacht vuurtje smelten in een pannetje en giet er onder voortdurend roerend e room bij tot er een gladde saus ontstaat.
- Leg de tagliatelle en de kalkoenstukjes op een schotel en giet er de saus over. Bestrooi met de gehakte bieslook en dien onmiddelijk op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats