laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmrolletjes met omelet
  ingrediënten:
   
  • 400 g sneden gerookte zalm
  • 4 eieren
  • wat boter
  • 20 cl lichte room
  • 1 citroen
  • bieslook
  • gemengde sta (groene of rode kruisla, veldsla, ijsbergsla ... )
  • peper en zout
  bereiding:
    - Klop de eieren met 5 cl room, wat bieslook en peper (geen zout wegens de zalm).
- Bak een dunne eierstruif en laat afkoelen. Leg de sneden zalm open en beleg met een stuk omelet. Rol op en verpak in plastic folie. Koel bewaren.
- Bereid de saus met de rest van de room, wat citroensap, zout, peper en bieslook.Was de sla, snijd ze in reepjes en verdeel deze over de borden.
- Haal de zalmrolletjes uit hun verpakking en snijd ze in stukken van 2 cm die u op de sla verdeelt
- Overgiet met wat citroenroom en versier met toef, bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats