|
|
|
Zalmrolletjes met omelet |
|
ingrediënten: |
|
|
- 400 g sneden gerookte zalm
- 4 eieren
- wat boter
- 20 cl lichte room
- 1 citroen
- bieslook
- gemengde sta (groene of rode kruisla, veldsla, ijsbergsla ... )
- peper en zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Klop de eieren met 5 cl room, wat bieslook en peper (geen zout wegens de zalm).
- Bak een dunne eierstruif en laat afkoelen. Leg de sneden zalm open en beleg met een stuk omelet. Rol op en verpak in plastic folie. Koel bewaren.
- Bereid de saus met de rest van de room, wat citroensap, zout, peper en bieslook.Was de sla, snijd ze in reepjes en verdeel deze over de borden.
- Haal de zalmrolletjes uit hun verpakking en snijd ze in stukken van 2 cm die u op de sla verdeelt
- Overgiet met wat citroenroom en versier met toef, bieslook. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|