laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vis goulash
  ingrediënten:
   
  • 800 g kabeljauw filet in stukjes
  • 2 el citroensap
  • 200 g ontbijtspek
  • 2 gesnipperde uitjes
  • 1 groene paprika in reepjes
  • 2 tl paprikapoeder
  • zout
  • peper
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 6 el créme fraiche
  bereiding:
    - Vis besprenkelen met citroensap.
- Spek zachtjes uitbakken en uit de pan scheppen.
- Vis in +/- 3 minuten bakken en uit de pan nemen. Ui +/- 5 minuten bakken, paprika en paprikapoeder toevoegen.
- Daarna tomatenblokjes en vocht erbij, 5 minuten laten smoren. Vis en spek erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. Doorwarmen en als laatste créme fraiche erdoor roeren.
- Serveren met pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats