laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Groene asperges met Gandaham
  ingrediënten:
   
  • 20 asperges[color=blue:2581da2f3d]
  • **Voor de viaigrette:[/color:2581da2f3d]
  • 5 el olijfolie
  • enkele druppels citroensap
  • 1 fijn gesnipperd sjalotje
  • 1 teentje look
  • zeezout
  • peper
  • 1 el versnipperde bieslook[color=blue:2581da2f3d]
  • **Voor de tuile van parmezaan[/color:2581da2f3d]
  • 50 gr gemalen parmezaan
  • 4 fijne sneetjes Gandaham
  bereiding:
    - Kook de asperges beetgaar, maak ondertussen de tuile van parmezaan.Strooi de parmezaan op de bodem van een pannetje en verhit. De parmezaan smelt eerst en bakt tot een koekje, haal het koekje er voorzichtig met een spatel uit en snijd het in vier reepjes.
- Meng alle ingedrienten voor de vinaigrette, behalve de bieslook, en verwarm tot net aan het kookpunt.Strooi er dan de snippers bieslook over.
- Verdeel de asperges over de borden, giet de warme vinaigrette over de asperges. Leg op elk bord een sneetje gandaham en versier met een tuile van parmezaan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats