|
|
- Maak de rode peper schoon, verwijder de zaadjes en snij 'm fijn.
- Verhit een eetlepel olie in de wok. Pel de knoflook, pers 'm uit en bak 'm gedurende 1 minuutje samen met de peper op de hoogste stand.
- Snij het vlees in reepjes, voeg ze toe en laat 2 minuten meebakken. Schep daarna het vlees uit de wok en houd het warm onder aluminiumfolie.
- Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de champignons, sojascheuten en prei een 2-tal minuutjes.
- Trek de mie uit elkaar en laat 'm 2 minuten meebakken. Voeg het vlees toe zodra de mie warm is.
- Verwarm nog even door en breng op smaak met sojasaus.
- Garneer het gerecht met pinda's en blokjes tomaat.
TIP:
- *Mie Dat zijn Chinese deegsliertjes die u in de supermarkt of speciaalzaak kunt kopen. |