laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevogelterisotto
  ingrediënten:
   
  • 600gr kalkoenfilet
  • 300gr ongekookte rijst
  • 500gr in plakjes gesneden champignons
  • 400gr doperwten (diepvries)
  • 200gr sluimererxten
  • 1 rode, in blokjes gesneden paprika
  • 1 grote fijngesnipperde ui
  • 2 tabletten Kruiden bouquet Italiano
  • 1 klein doosje tomatenpuree
  • 750ml (7.5dl) water
  • 4 el olijfolie
  bereiding:
    - Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 el olie en voeg er de champignons aan toe.
- Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de ongkookte rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 tabletten kruiden bouquet Italiano :
- Meng allesgoed en verwarm het 5 min op een hoog vuur.
Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10min sudderen.
- Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
- Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met 2 el olijfolie.
- Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de riscotto over 4 borden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats