|
|
|
Gevogelterisotto |
|
ingrediënten: |
|
|
- 600gr kalkoenfilet
- 300gr ongekookte rijst
- 500gr in plakjes gesneden champignons
- 400gr doperwten (diepvries)
- 200gr sluimererxten
- 1 rode, in blokjes gesneden paprika
- 1 grote fijngesnipperde ui
- 2 tabletten Kruiden bouquet Italiano
- 1 klein doosje tomatenpuree
- 750ml (7.5dl) water
- 4 el olijfolie
|
|
bereiding: |
|
|
- Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 el olie en voeg er de champignons aan toe.
- Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de ongkookte rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 tabletten kruiden bouquet Italiano :
- Meng allesgoed en verwarm het 5 min op een hoog vuur.
Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10min sudderen.
- Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
- Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met 2 el olijfolie.
- Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de riscotto over 4 borden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|