|
|
- Verwarm de oven voor op 110°C, beboter goed een stenen of vuurvaste pot.
- Leg op de bodem een 20-tal lepelbicuits, verdeel de rozijnen en het geconfijte fruit bovenop d koekjes.
- Kook de melk met de room, de suiker en het zout, kluts de 3 eiren en de dooiers, giet dat mengsel nu over de koekjes.
- Maak een bain-marie met warm water, zet de pot erin en bak heel langzaam gedurende 1 uur en 1 kwartier in de oven.
- Laat de pudding afkoelen.
- Roer voor de sabayon de dooiers en de suiker tot een bleek schuim, roer pas dan de witte wijn eronder.
- Klop het mengsel op een klein vuurtje of in bain-marie goed luchtig op de sabayon moet warm en gebonden zijn.
- Stort de pudding uit op een schotel, voorzien van een tweetal pollepels sabayon als saus.
- Giet een beetje chantilly rond de randen van de pudding en schik er mooi naast elkaar de rest van de lepelbiscuits tegenaan. |