laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardbeien-Tiramisu
  ingrediënten:
   
  • 250 gram mascapone
  • 50 gram witte basterdsuiker
  • 2 eetlepels sinaasappellikeur
  • 1 1/2 dl geklopte slagroom
  • 500 gram aardbeien
  • 1 pak lange kaneelboudoirs
  • 1 dl sinaasappelsap
  bereiding:
    - Roer de mascarpone los met de basterdsuiker en de sinaasappellikeur.
- Spatel de slagroom voorzichtig door het mascarponemengsel.
- Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de helft van de aardbeien in dunne plakjes.
- Doop de kaneelbiscuits in het sinaasappelsap en bedek de bodem van de schaal met een laagje biscuits. Leg een laagje aardbeienplakjes op de biscuits en verdeel hierover de helft van het mascarponemengsel. Herhaal deze lagen 1 maal.
- Verdeel de hele aardbeien met hun puntje omhoog over het mascarponemengsel.

tip:
Men kan ook het sinaasappelsap vervangen door aardbeiensap.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats