  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Pizza met tomaat en bocconcini | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					- 250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
 - 4 bocconcini- kaasjes in vieren gedeeld
 - 1 teentje look, geperst
 - 1 el olifolie
 - 1 jocaccia-brood (ovaal ca. 24 cm)
 - 1/2 portie pizzasaus
 - zout en versgemalen zwartepeper
 - 2 thl verse oreganoblaadjes
 - 1 thl verse rozemarijntakjes
 
  | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					- Verwarm de oven voor op 210°C. 
 - Roer tomaten, bocconcini, look en olie in een kom door elkaar, leg de jocaccia op een bakplaat, strijk de saus erover uit en bak 5 minuten. 
 - Uit de oven halen  en beleggen met het mengsel van tomaat en bocconcinni, zout en peper naar smaak toevoegen. 
 - Bak 20 minuten of  tot de jocaccia krokant is en de kaas gesmolten is. 
 - Bestrooien met oregano en rozemarijn, in parten snijden en meteen opdienen | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |