|
|
|
Pizza met tomaat en bocconcini |
|
ingrediënten: |
|
|
- 250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
- 4 bocconcini- kaasjes in vieren gedeeld
- 1 teentje look, geperst
- 1 el olifolie
- 1 jocaccia-brood (ovaal ca. 24 cm)
- 1/2 portie pizzasaus
- zout en versgemalen zwartepeper
- 2 thl verse oreganoblaadjes
- 1 thl verse rozemarijntakjes
|
|
bereiding: |
|
|
- Verwarm de oven voor op 210°C.
- Roer tomaten, bocconcini, look en olie in een kom door elkaar, leg de jocaccia op een bakplaat, strijk de saus erover uit en bak 5 minuten.
- Uit de oven halen en beleggen met het mengsel van tomaat en bocconcinni, zout en peper naar smaak toevoegen.
- Bak 20 minuten of tot de jocaccia krokant is en de kaas gesmolten is.
- Bestrooien met oregano en rozemarijn, in parten snijden en meteen opdienen |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|