laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rosbief met portosaus en ganzenlever
  ingrediënten:
   
  • 1 rosbief van +/- 450 gr
  • 2 dl porto
  • 2 dl bruine fond
  • 2 sneetjes ganzenleverpastei
  • boter
  • peper en zout
  bereiding:
    - Bak de rosbief langs alle kanten bruin in een kookpan, breng op smaak en laat 20 minuten zachtjes bakken met het deksel op de pan.
- Snijd ondertussen de ganzenleverpastei in blokjes.
- Haal het gebraad uit de pan, blus met de porto en de bruine fond en laat voor de helft inkoken tot een gebonden saus.
- Snijd de rosbief in dikke sneden, leg daar de blokjes ganzenleverpastei op en overgiet met portosaus.
- Dien op met waterkers en gratin dauphinois of kroketten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats