laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappele
  ingrediënten:
   
  • 300 gr broccolieroosjes
  • 600 gr aardappelen
  • 300 gr verse tuinkruiden
  • 500 gr vaste visfilets (griet, wijting....)
  • 200 gr meesterlycke ham
  • 2 dl verse room
  bereiding:
    - Pocheer de in plakjes gesneden aardappelen en de broccoliroosjes apart gaar in kokend gezouten water, giet af en laat uitlekken.
- Schik een laagje aardappelen en de broccoli in een beboterde ovenschotel en bedek met mootjes vis en fijngesneden hamreepjes.
- Bestrooi elke laag met vers gehakte tuinkruiden die zijn losgeklopt in room, ga zo voort tot alles opgebruikt is.
- Bak 20 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven en serveer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats