|
|
|
Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappele |
|
ingrediënten: |
|
|
- 300 gr broccolieroosjes
- 600 gr aardappelen
- 300 gr verse tuinkruiden
- 500 gr vaste visfilets (griet, wijting....)
- 200 gr meesterlycke ham
- 2 dl verse room
|
|
bereiding: |
|
|
- Pocheer de in plakjes gesneden aardappelen en de broccoliroosjes apart gaar in kokend gezouten water, giet af en laat uitlekken.
- Schik een laagje aardappelen en de broccoli in een beboterde ovenschotel en bedek met mootjes vis en fijngesneden hamreepjes.
- Bestrooi elke laag met vers gehakte tuinkruiden die zijn losgeklopt in room, ga zo voort tot alles opgebruikt is.
- Bak 20 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven en serveer. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|