laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Sandwiches
  ingrediënten:
   
  • 500 g Boerenluxe
  • 250 ml water
  • 40 g boter
  • 2 g zout
  • 16 g verse gist of 8 g droge gist
  bereiding:
    Kneding:
- Kneed alle ingredienten 20 minuten.

Voorrijs :
- Bedek het deeg met een droge doek en laat hat 30 ? 40 minuten rijzen.

Verwerking:
- Meng het deeg nog even. Verdeel het in porties van 100 g.
- Bol de deeghoopjes op en laat ze 5 minuten rusten.
- Snij de hoopjes in 2 en leg ze met de snijzijde naar boven.
- Rol er sandwiches van.

Narijs:
- Leg de sandwiches op een ingevette bakplaat en bedek ze met een droge doek. Laat nog 30 à 40 minuten rijzen.

Bakken:
- Bestrijk elke sandwich met wat losgeklopt ei en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 225°C.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats