laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pittige krakertjes
  ingrediënten:
   
  • 250 g Boerenpit
  • 250 g Frans- Krokant
  • 280 ml water
  • 20 g verse gist of 10 g droge gist
  • 10 g suiker
  • 15 g boter
  • 10 g zout
  bereiding:
    Kneding:
- Kneed alle ingredienten 20 minuten
Voorrijs:
- Laat 30 à 40 minuten rusten onder een droge doek.

Verwerking:
- Druk het deeg plat en laat het opnieuw 25 minuten rusten.
- Verdeel het deeg in bolvormige stukjes en leg ze op de ingevette bakplaat.

Narijs:
- Laat nog 30 à 40 minuten narijzen.

Bakken:
- Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 230°C.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats